Livrare auto din SUA în 2013. IMPORTANT!

Informații importante pentru cei care doresc să aducă o mașină din SUA în 2013, înainte de intrarea în vigoare a noilor reguli și tarife vamale!

Primirea comenzilor pentru achiziționarea și livrarea unei mașini din SUA în Moldova, Moldova și PMR pentru cei care doresc să o primească până la 1 ianuarie 2014 se încheie la 21 octombrie 2013

Deoarece termenele medii de livrare a unei mașini de la licitație până la Cahul, Tiraspol sau Chișinău sunt de aproximativ 2 luni și datorită reducerii generale a vitezei de livrare în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, suntem nevoiți să anunțăm închiderea recepției comenzilor pentru livrarea mașinilor și a altor vehicule în 2013 în viitorul apropiat.

Toate achizițiile făcute după 21 octombrie, cel mai probabil, vor fi livrate la mijlocul lunii ianuarie și mai târziu.

Vă recomandăm să nu vă asumați riscuri și să faceți achiziția în acest an. Deoarece începând cu 2014 se introduce interdicția de import a mașinilor mai vechi de zece ani, precum și noi tarife vamale, despre care, deocamdată, nu există informații. În plus, în prezent se observă o scădere sezonieră a prețurilor mașinilor la licitațiile americane și o creștere a numărului de mașini deteriorate vândute. Prin urmare, încheierea tranzacțiilor pentru achiziționarea de mașini din SUA acum este mai avantajoasă decât de obicei.

 

Vă reamintim pe scurt ce includ serviciile noastre:

Compania "Autostil" oferă servicii pentru achiziționarea și livrarea oricăror mașini, motociclete, bărci, ambarcațiuni, scutere, ATV-uri, snowmobile și alte vehicule din SUA în Moldova, Transnistria și Moldova la comandă.

1) Căutarea unei mașini la licitația din SUA

2) Achiziționarea unei mașini la licitațiile de mașini deteriorate sau întregi: Iaai.com, Copart.com, Ebay.com și alte resurse de vânzare a mașinilor din America

3) Livrarea mașinii în America la unul dintre cele cinci depozite ale noastre

Durează între 1 și 5 zile lucrătoare

4) Încărcarea într-un container și expedierea către portul de destinație

De la 24 la 40 de zile.

5) Descărcarea implicită în Cahul

De asemenea, este posibilă livrarea în orice port de care aveți nevoie în întreaga lume.

6) Livrarea în Tiraspol (PMR) sau Reni (Moldova)

Până la o săptămână, în funcție de activitatea portului.

7) Vamuirea mașinilor (pentru mașinile destinate în Transnistria)

Pentru anul 2013, costul vămii pentru o mașină în PMR se bazează pe tarife:
1999-2002 0,63$
2003-2006 0,4$
2007-2010 0,29$

 

Pentru orice întrebare, nu ezitați să ne contactați

Contacte